Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit de aanhangwagen van de stortplaatsvrachtwagen voor verkoop
Van goede kwaliteit de aanhangwagen van de stortplaatsvrachtwagen voor verkoop
Wij ontvingen uw vrachtwagens, en zijn zeer gelukkig met de kwaliteit

—— Gunst Arndt

Ik ontving de aanhangwagens van de brandstoftanker, ben ik zeer tevreden met de kwaliteit. Zeer goed product

—— Hans Boehner

Ik ben online Chatten Nu

Xiagong Chusheng (Hubei) Special Purpose Vehicle Manufacturing Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Xiagong Chusheng (Hubei) Special Purpose Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Xiagong Chusheng (Hubei) Special Purpose Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Xiagong Chusheng (Hubei) Special Purpose Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Xiagong Chusheng (Hubei) Special Purpose Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Xiagong Chusheng (Hubei) Special Purpose Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Xiagong Chusheng (Hubei) Special Purpose Vehicle Manufacturing Co., Ltd. Xiagong Chusheng (Hubei) Special Purpose Vehicle Manufacturing Co., Ltd.
Factory-Entrance Fabriek Corner Fabriek hoek-1 Fabriek Corner Fabriek Corner Fabriek Corner Fabriek Corner

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Xiagong Chusheng
Aantal werknemers : 500~1000
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 60% - 70%

Van Xiagongchusheng (Hubei) die Voertuig die het Voor speciale doeleinden Co., Ltd vervaardigen, werd gevestigd in het jaar van 2002, dat rente controleert door Xiamen XGMA Machinesco. wordt bezeten, Ltd. Het is een speciale voertuig gewijzigde basis van XGMA. bezig geweest met het ontwikkelingsontwerp en de vervaardiging van voertuigen voor speciale doeleinden. Bovendien, bekende binnenlandse ondernemingen die onderzoek & ontwikkeling verzamelen, productie, verkoop (met inbegrip van de uitvoerhandel), de dienst als.

 

Ons bedrijf behandelt een gebied van 300.000 vierkante meter, is het de bouw structuurgebied 80000 vierkante meters. Met meer dan 1000 reeks van materiaal, hebben hoofdproductielijn vier: 1ine: de productielijn van de stortplaatsvrachtwagen, opleggerproductielijn die, tankwagenproductielijn, productie, tankwagenproductielijn met een laag bedekken, die productielijn met een laag bedekken. De jaarlijkse productiecapaciteit is meer dan 20000 eenheden speciale voertuigen.

 

De producten omvatten: semi aanhangwagen, tankwagen, stortplaatsvrachtwagen, van truck, de hygiënevrachtwagen van de pakhuispoort, vrachtwagenkraan, techniekvrachtwagen, poeder materiële vrachtwagen, de vrachtwagen van de cementmixer en andere meer dan 300 verscheidenheden.

 

Onze producten worden uitgevoerd naar Midden-Oosten, Oostelijk, Europa, Zuidoost-Azië, West-Azië, Afrika, Rusland, Australië en andere landen en regio's, en heeft de dienstcentrum in vele landen en sturen technisch personeel naar buitenlands voor het volgen van de dienst.

 

Onze producten heeft door het ISO9001-certificaat van het kwaliteitssysteem en het beheersysteem certificatie van ISO14001 gingen de milieu en IS018000-beroepsgezondheid en de veiligheidsbeheercertificatie, ook „3C'-certificatie over, hebben de tankerproducten de nationale gevaarlijke vergunning van de goederenproductie verkregen. Ons bedrijf heeft heel wat gepatenteerde producten.

 

Contactgegevens
Xiagong Chusheng (Hubei) Special Purpose Vehicle Manufacturing Co., Ltd.

Fax: 86-27-59323485

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)